Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції(2022) Чумак, Аліна Андріївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.Документ Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози(2022) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.Документ Особливості сучасного тренду здорового способу життя(2021) Устінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті охарактеризовано здоровий спосіб життя як актуальний тренд сьогодення. The article describes a healthy lifestyle as a current trend today.Документ Супи – важлива складова харчового раціону(2015) Пушка, Ольга СергіївнаВ статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини. The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.Документ Перші страви як основа повноцінного харчування(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.