Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції
    (2022) Чумак, Аліна Андріївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виготовлення кулінарної продукції для людей з непереносимістю лактози
    (2022) Макарівська, Дарія Миколаївна; Пушка, Ольга Сергіївна
    В роботі охарактеризовано можливі варіанти заміни молока в технології млинців.The paper describes the possible options for replacing milk in the technology of pancakes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості сучасного тренду здорового способу життя
    (2021) Устінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    У статті охарактеризовано здоровий спосіб життя як актуальний тренд сьогодення. The article describes a healthy lifestyle as a current trend today.
  • Ескіз
    Документ
    Супи – важлива складова харчового раціону
    (2015) Пушка, Ольга Сергіївна
    В статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини. The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Перші страви як основа повноцінного харчування
    (2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    У статті розглянуто роль перших страв у харчуванні та житті людини. The article considers the role of the first dishes in nutrition and human life.