Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP(2020) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВизначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробівДокумент Особливості SWOT-аналізу хлібопекарського підприємства(2019) Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаДля здійснення стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовищ застосовують процедури SWOT-аналізу, головна мета якого – забезпечити процес стратегічного планування інформацією про сильні і слабкі сторони цієї стратегії щодо її можливостей та існуючих загроз. For strategic analysis of the external and internal environments, SWOT analysis procedures are used, the main purpose of which is to provide the strategic planning process with information about the strengths and weaknesses of the strategy in relation to its opportunities and existing threats.