Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg(2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра ЮріївнаОб’єктом досліджень було обрано фізико-хімічні показники розроблених модельних фаршів напівфабрикатів та готової продукції. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності фаршів та готових виробів, визначення пластичності фаршу, визначення вмісту мінеральних речовин, а також дослідження виходу продукції. The object of research was selected physical and chemical characteristics of developed model semi-products and finished products. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-making.Документ Використання демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg у виробництві січених напівфабрикатів(2018) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВ роботі визначались органолептичні та фізико-хімічні показники якості напівфабрикату. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності м’яса та фаршів, визначення пластичності фаршу, а також дослідження виходу продукції порівняно з контролем. The work determines the organoleptic and physico-chemical parameters of the quality of the semi-finished product. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-binding capacity of meat and minced meat, determination of plasticity, as well as research of output as compared to control.