Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Встановлення терміну придатності напою з волоського горіха(2015) Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаДокумент Збалансування жирнокислотного складу соняшникової олії(2014) Гулевата, Марина Анатоліївна; Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана ІванівнаПроведені дослідження вибору олій з нетрадиційної рослинної сировини для збалансування жирно кислотного складу соняшникової олії.Документ Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином(2013) Савчук, Юрій ЮрійовичЗапропонована технологія купажованої олії яка є харчовим продуктом підвищеної харчової та біологічної цінності — має збалансований жирнокислотний склад. The technology of blended oil which is a foodstuff high nutritional and biological value - has a balanced fatty acid composition.