Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження адсорбційних властивостей шунгіту в очистці води для напоїв
    (2024) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна
    Досліджено використання різних видів шунгіту при фільтруванні води. Показано, що для збільшення асорбційної активності матеріалу, зменшення витрат промивної води при підготовці води, найбільш ефективним є спосіб попередньої підготовки води шунгітом, активованим та обробленим парою
  • Ескіз
    Документ
    Оброблення сортівки у виробництві горілок
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна
    Запропоновані технологічні обробки сприяють інтенсифікації технологічності процесу та покращенню якості горілчаної продукції. The proposed technological treatments help to intensify the processability of the process and improve the quality of gorilka products.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективність наномодифікування природного матеріалу для очищення води у лікеро-горілчаному виробництві
    (2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено перспективність модифікування природного шунгіту для виробництва лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити ефективність очищення води. The prospect of modification of natural shungite for the production of alcoholic beverages has been established, which will allow to increase the efficiency of water purification.
  • Ескіз
    Документ
    Важливість окисно-відновного потенціалу у технології напоїв
    (2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Застосування композиції модифікованого шунгіту та мінералів у водоготуванні знижує ОВП до значень близьких в людському організмі, тому вказанийпоказник є одним з пріоритетних для визначання у виробництві напоїв. Application of modified shungite and mineral composition in water treatment reduces the ORP to values close to those in the human body, so specified the indicator is one of the priorities for determining beverage production.