Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вівсяних та гречаних пластівців на формування аромату білково- пшеничного хліба з суцільнозмеленого борошна
    (2016) Семенова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга Петрівна
    Визначено вплив вівсяних та гречаних пластівців на інтенсивність накопичення бісульфітзв’язуючих у м’якушці та скоринці хліба. Досліджено стійкість ароматичних речовин хліба з пластівцями протягом 48 годин зберігання. The effect of oat and buckwheat flakes on the intensity of bisulfite binders accumulation in the crumb and crust of bread are identified. The flavoring storage of bread with flakes during 48 hours after baking is also presented.
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурна композиція з гречаними пластівцями для хлібопічок
    (2012) Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    В тезах наведено позитивний вплив застосування сухої пшеничної клейковини та аскорбінової кислоти при створенні хлібопекарських сумішей з продуктами переробки гречки для хлібопічок. The theses shows the positive effects of dry wheat gluten and ascorbic acid in creating baking mixtures with buckwheat processing products for breadmakers.