Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Організація пожежної безпеки готелю
    (2015) Мирона, Анна; Сидорченко, Олена Іванівна
    Правилами пожежної безпеки для готелю передбачається спеціальне планування будинку, створення протипожежних перешкод, відсіків, ізольованих негорючими конструкціями. За допомогою протипожежних стін, перекриттів, дверей можна в межах одного будинку або споруди ізолювати пожежонебезпечні приміщення і не допустити поширення вогню у випадку його виникнення. Rules of fire safety for the hotel assumed a special layout of the house, creating a fire barriers, compartments, insulated combustible structures. With fire walls, ceilings, doors can be within a building or structure to isolate fire risk areas and prevent the spread of fire in case of its occurrence.
  • Ескіз
    Документ
    Система охорони праці та техніки безпеки у готельно-ресторанному комплексі
    (2015) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Сьогодення на перший план висуває проблеми охорони праці та безпеки життєдіяльності, зокрема питання стану умов праці. Від умов праці, а саме від того, наскільки санітарно-гігієнічний стан виробничого середовища приміщення відповідає її фізіологічним потребам, значною мірою залежить здоров'я і працездатність людини, її ставлення до роботи і сам результат праці. Present to the fore the problem of health and safety life, including the state of working conditions. From working conditions namely how hygienic condition of the working environment room meets its physiological needs, largely depends on the health and human performance, his attitude to work and labor the result itself.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління охороною праці в готельно-ресторанному комплексі
    (2015) Іллючок, Антон Юрійович; Сидорченко, Олена Іванівна
    Готельно-ресторанне господарство є однією з складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and restaurant management is one of the components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the shaping of the tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.