Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем(2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія АнатоліївнаВ роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна. In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo.Документ Характеристика функціональних властивостей харчових волокон(2015) Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій ІвановичПри виробництві м'ясних продуктів харчові волокна можна використовувати в якості стабілізуючих систем для створення заданих структурно-механічних характеристик, органолептичних показників, збільшення термінів зберігання продукту з гарантією його якості. In the production of meat products of food fiber can be used as stabilizing systems for creating set of structural and mechanical characteristics, organoleptic characteristics, increase the shelf life of the product with high quality.