Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Теплопередача при низькочастотних коливаннях поверхні теплообміну(1967) Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичВ результаті проведення значної кількості експериментів по охолодженню і нагріванню цукрових розчинів і утфелів одержано критеріальне рівняння тепловіддачі вібруючих змійовиків. As a result of a large number of experiments on cooling and heating solutions and sugar massecuite obtained criterion equations of heat transfer of vibrating coils.Документ До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту(1967) Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичВивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості. The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities.Документ Вплив низькочастотних механічних коливань на теплообмін у цукрових розчинах(1966) Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичПоказана необхідність інтенсифікації теплообміну у високовязких цукрових розчинах, досліджено вплив коливань поверхонь теплообміну різних видів на процес теплопередачі. The necessity of intensification of heat transfer in high-viscosity of sugar solutions, the effect of fluctuations of various kinds of heat transfer surfaces in heat transfer process.Документ Прискорене визначення коефіцієнтів насичення нечистих цукрових розчинів і нормальної доброякісності меляс(1966) Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичНа основі літературних даних про прискорене визначення коефіцієнтів насичення нечистих цукрових розчинів була створена і випробувана установка, яка повністю вирішила цю задачу. On the basis of published data on the rapid determination of the coefficients of saturation of impure sugar solutions has been created and tested the installation, which completely solved the problem.