Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста
    (2014) Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження течії тіста в формувальному каналі матриці методом математичного моделювання
    (2012) Булавка, О. В.; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Володимир Іванович
    Головна ідея статті використання програмного забезпечення для дослідження впливу геометричних параметрів формувального каналу на характеристики потоку та виконання завдання по його оптимізації. The main idea of the article is The main idea of the article is using the software for study the effect of geometrical parameters on the channel forming flow characteristics and the task of optimization.