Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз витрат енергоресурсів при випіканні хлібобулочних виробів
    (2011) Теличкун, Володимир Іванович; Десик, Микола Григорович; Телішко, А. В.; Михалевич, I. A.
    Встановлено, що зі збільшенням визначального розміру витрати тепла на випаровування вологи та утворення скоринки зменшуються, а на нагрівання м’якушки збільшуються. Загальні питомі витрати тепла на випікання тіста-хліба зменшуються за експоненційним законом зі збільшенням визначального розміру. With the increase of determining the size of heat consumption for evaporation and reduces the formation of crust and crumb for heating increases. Total unit costs of heat for baking bread dough, reduced by an exponential law with the increase of determining size.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз витрат теплоти пекарною камерою хлібопекарської печі
    (2013) Михалевич, I. A.; Теличкун, Володимир Іванович; Черненко, Наталія; Десик, Микола Григорович
    Розподіл витрат теплоти пічним агрегатом дає змогу проаналізувати ефективність роботи хлібопекарської печі, для подальшого напрямку її модернізації. За результатами аналізу втрати теплоти з парою перевищують корисні витрати теплоти більше ніж вдвiчi i є основними втратами тепла пічним агрегатом. На підприємствах хлібопекарської промисловості ця теплота не використовується як джерело вторинного енергоресурсу. Великі втрати теплоти через робочі вікна пекарної камери вимагають відповідних конструктивних заходів по використанню їх як джерело вторинних енергоресурсів. The allocation of costs of heat furnace unit allows us to analyze the efficiency of the baking oven for further direction of its modernization. According to the analysis of heat loss with a pair of utility costs exceed the heat more than twice and are the main heat loss furnace unit. At bakeries this heat is not used as a source of secondary energy source. Large heat loss through the working window of the baking chamber require appropriate structural measures to use them as a source of secondary energy resources.