Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання(2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина МихайлівнаКолір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.Документ Титрована кислотність та показник рН як фактори регулювання кольору рожевих столових вин(2012) Сліпченко, Юлія Віктрівна; Тенетка, Аліна ІванівнаРожеві вина набувають все більшої популярності в Європі та в нашій країні. Одним із найважливіших показників їх якості є колір, на формування якого впливає багато факторів, серед яких рН та титрована кислотність виноградного сусла та виноматеріалів. Rosé wines are becoming increasingly popular in Europe and in our country.One of the most important indicators of quality is color, which influences the formation many factors, including pH, titrated acidity and grape must wine.