Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання клітковини у рецептурах комбінованих посічених напівфабрикатів(2018) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень функціонально-технологічних властивостей посічених напівфабрикатів з частковою заміною м’ясної сировини на рослинні добавки, а саме клітковину пшениці, ячменю та рису. The theses contain the results of research of functional and technological properties of minced semi-finished products with a partial replacement of meat raw materials with plant additives, namely, cellulose of wheat, barley and rice.Документ Виготовлення січених напівфабрикатів збалансованих продуктами перероблення зернових(2018) Мехед, Галина Сергіївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана АнатоліївнаТези містять результати досліджень щодо можливості розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів шляхом використання продуктів переробки зернових, таких як льон, овес, рис та ячмінь. The abstracts contain the results of research on the possibility of expanding the range and improving the technology of cut down semi-finished products by using cereal processing products such as flax, oats, rice and barley.