Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання вишнево-бурякового пюре напівфабрикату в технології солодких страв оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства(2023) Ущаповський, Артем ОлеговичОсновним напрямом удосконалення технології солодких страв для закладів ресторанного господарства є пошук нових недорогих джерел сировини, способів їх перероблення та використання ресурсозберігаючих технологій, зниження втрат біологічно активних речовин. Особливий інтерес викликає використання плодово-ягідної та овочевої сировини, біохімічний склад якої дає змогу для формування та зміни смаку, аромату, кольору харчової основи при виробництві продукції оздоровчого призначення. Розроблена технологія виробництва вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату надає можливість максимально зберегти вміст вітамінів і флаваноїдів, що містяться в свіжій сировині, та отримати продукцію з високою антиоксидантною дієюДокумент Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі досліджено антиоксидантну активність вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для подальшого його використання в харчовій промисловості та закладах ресторанного господарства. The antioxidant is investigated in the work activity of cherry-beet puree-semi-finished product for its further use in food industry and restaurants.