Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві(2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.Документ Сучасні інформаційні технології на ринку ресторанного господарства України(2020) Тригуб, Аліна Василівна; Воробйова, Анастасія Михайлівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаДокумент Використання пророщених зерен у технології десертної продукції(2020) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Єришева, Валерія РусланівнаУ публікації йдеться про використання пророщених зерен у технології десертної продукції.