Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.Документ Розширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодів(2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія ПетрівнаУ публікації висвітлено технологічні аспекти приготування інноваційного цитрусового соусу. The publication highlights technological aspects of innovative citrus sauce.