Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розробка технології пряного соусу на основі цитрусових
    (2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія Петрівна
    У публікації висвітлено результати досліджень із удосконалення технології солодких пряних соусів на основі цитрусових плодів з використанням пряних спецій. The publication highlights the results of research to improve the technology of sweet spicy sauces based on citrus fruits using spices.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту солодких пряних соусів з використанням цитрусових плодів
    (2019) Пахальчук, Олександр Юрійович; Фурманова, Юлія Петрівна
    У публікації висвітлено технологічні аспекти приготування інноваційного цитрусового соусу. The publication highlights technological aspects of innovative citrus sauce.