Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання карагенанів в технології варених ковбас(2022) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Фурсік, Оксана Петрівна; Єпішкін, Сергій СергійовичПередставлені результати дослідження карагенанів, як функціонального інгредієнта для виробництва ковбасних виробів.Документ Гідроколоїди як структуроутворюючі компоненти варених ковбас(2022) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Фурсік, Оксана Петрівна; Єпішкін, Сергій СергійовичОписано результати досліджень використання гідроколоїдів у складі варених ковбас.Документ Перспективи створення функціональних харчових композицій(2015) Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор МирославовичУ матеріалі подана характеристика харчових добавок. Наведені переваги їх використання у складі комплексних систем. Вказані основні властивості білкових препаратів та суміші гідроколоїдів. The article presents characteristics of food additives. Shown advantages of their use in complex systems. Shown basic properties of protein preparations and mixtures of hydrocolloids.Документ Харчові добавки і їх композиції у технології м'ясопродуктів(2015) Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна; Страшинський, Ігор МирославовичСучасні технології м’ясних продуктів передбачають використання різних харчових добавок, які поліпшують їх властивості. Основними харчовими добавками, які застосовують у технології м’ясних продуктів є гідроколоїди і білкові препарати тваринного та рослинного походження. У матеріалах подана характеристика наведених добавок. Modern technology of meat products include the use of different food additives which improve its properties. The main food additives, which are used in the technology of meat products are hydrocolloids and protein preparations of animal and vegetable origin. The specifications listed additives presented in this material.