Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології збивних цукерок з використанням пюре з плодів чорноплідної горобини(2020) Стадник, Світлана Богданівна; Цапук, Ірина Святославівна; Оболкіна, Віра ІллівнаВизначено хімічний склад пюре з ягід чорноплідної горобини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре чорноплідної горобини при створенні нового асортименту збивних цукерок привабливого кольору, з гарним ароматом без використання барвників і ароматизаторів, з покращеною харчовою цінністю, зниженою собівартістю та калорійністю.Документ Застосування пюре з ягід журавлини при удосконаленні технології цукерок зі збивними корпусами(2020) Цапук, Ірина Святославівна; Стадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра ІллівнаВизначено хімічний склад пюре з ягід журавлини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре журавлини при створенні нового асортименту збивних цукерок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та подовженим терміном придатності до споживання.