Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Доцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробів(2024) Запорожан, Алла Леонідівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання аквафаби у технологіях збивних кондитерських виробів традиційної консистенції – ніжного суфле, з поліпшеним рецептурним і нутрієнтним складом