Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(2021) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто сучасний стан сфери послуг, яку забезпечують вітчизняні підприємства готельно-ресторанного господарства.Документ Доцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробів(2024) Запорожан, Алла Леонідівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаУ тезах розглянуто питання використання аквафаби у технологіях збивних кондитерських виробів традиційної консистенції – ніжного суфле, з поліпшеним рецептурним і нутрієнтним складомДокумент Ягідна начинка для кондитерських виробів закладів ресторанного господарства(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Різник, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаДосліджено ефективність застосування технології желефікації для виготовлення термостабільних начинок для кондитерських виробів закритого типу в закладах ресторанного господарства. The efficiency of the use of the gelification technology for the manufacture of thermostable fillings for confectionery products of the closed type in the restaurants was investigated.Документ Спортивно-розважальний комплекс як додаткова послуга в сфері гостинності(2019) Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія ОлександрівнаДосліджено перспективи організації спортивно-розважальних комплексів на базі вітчизняних закладів готельного господарства.Документ Основні причини зростання популярності екстремального і пригодницького туризму(2018) Расторгуєва, Ірина; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаРозглянуто екстремальний та пригодницький туризм з філософської, психологічної, фізіологічної точки зору. Extreme and adventure tourism is considered from a philosophical, psychological, physiological point of view.Документ Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою(2017) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичДля виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача життєдіяльність дріжджів. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the life of yeast.Документ Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста(2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинності(2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній СергійовичВиробництво пива в міні-броварнях ресторанного типу і його реалізація безпосередньо в закладах є безумовно прибутковим бізнесом, хоча потребує значних зусиль і має свої особливості. Встановлення міні-броварень в закладах ресторанного господарства дозволяє забезпечувати широкий асортимент сортів пива та контролювати якість на всіх стадіях його виробництва. Production of beer in the mini-brewery restaurant type and its implementation directly to the institutions is certainly a lucrative business, but takes a lot of effort and has its own characteristics. Installing mini-breweries in institutions of restaurant facilities can provide a wide range of beers and quality control at all stages of production.Документ Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів(2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичВикористання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів. Using the protein material in manufacturing technology bakery products.Документ Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками(2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.