Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вплив високобілкової рослинної сировини на якість хлібобулочних виробів з пшеничного борошна
    (2016) Черниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович
    Вивчено вплив ізоляту рисового білка на основні органолептичні та фізико-хімічні показники якості високобілкового хліба. Показано доцільність сумісного внесення сухої пшеничної клейковини та ізоляту рисового білка. Якість виробів не знижується, а їх біологічна цінність значно зростає. The effect of rice protein isolate on the main organoleptic and physico-chemical quality indicators of high-protein bread was studied. The expediency of the joint introduction of dry wheat gluten and rice protein isolate is shown. The quality of products does not decrease, and their biological value increases significantly.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив ізоляту соєвого білка на якість пшеничного тіста
    (2016) Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна; Махинько, Валерій Миколайович
    Визначали структурно-механічні властивості тіста з додаванням 20 % ізоляту соєвого білка за допомогою фаринографа Brabender. Встановлено, що внесення 20 % добавки погіршило основні властивості тіста, що негативно вплине на якість готових виробів, тому пропонується вносити ізолят соєвого білка у суміші з сухою пшеничною клейковиною. Це дасть змогу отримувати хліб високої біологічної цінності без втрати споживчих властивостей. Defined structural-mechanical properties of dough with addition of 20 % of soy protein isolate using the Brabender farinograph. Introduction of 20 % additives worsened the basic properties of the test, which can adversely affect the quality of finished products, therefore, it is proposed to make soy protein isolate in a mixture of dry wheat gluten. This will allow you to receive the bread of high biological value, without loss of consumer properties.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив високобілкових рослинних добавок на біотехнологічні властивості хлібопекарських дріжджів
    (2015) Черниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бережна, Оксана Павлівна
    Проаналізовано вплив високобілкових рослинних добавок (сухої пшеничної клейковини, ізолятів сої, гороху та рису) на життєдіяльність та розвиток дріжджових клітин. Показана перспективність внесення ізолятів на стадії активації для підвищення бродильної активності хлібопекарських дріжджів. Analyzes the effect of high protein additives (dry wheat gluten, soy isolates, pea and rice) on the functioning and development of yeast cells. The prospects of making isolates at the stage of activation for improved fermentative activity of Baker's yeast.