Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Контроль за безпекою продуктів харчування
    (2010) Заєць, Віра Анатоліївна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Норми безпеки. Які повинні міститися в державних стандартах залишаються незмінними вже тривалий час, зусилля вітчизняних стандартизаторів і споживачів ігноруються державними інститутами. В Україні якість і безпека продуктів харчування є питанням, яке хвилює не лише спеціалістів, а й пересічних громадян. Norms of safety. What must be contained in state standards remain unchanging already long time, effort of home standard and consumers ignored by state institutes. In Ukraine quality and safety of foodstuffs are a question, that worries not only specialists but also ordinary citizens.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми правового регулювання обороту ГМО на території України
    (2010) Чорна, Тетяна Миколаївна; Заєць, Віра Анатоліївна
    Основна мета створення ГМО – покращення корисних характеристик організму-донора (наприклад, підвищення стійкості рослини до шкідників, гербіцидів та захворювань). Загалом науковці стверджують, що при вирощуванні ГМО виникає три групи ризиків: - негативний вплив на організм людини; - негативний вплив на навколишнє середовище; - глобальні ризики (активізація критичних вірусів, економічна безпека). A primary purpose of creation of GMO is an improvement of useful descriptions of organism-donor (for example, increase of firmness of plant to the wreckers, herbicides and diseases). Research workers assert on the whole, that there are three groups of risks at growing of GMO: - negative influence is on the organism of man; - negative influence is on an environment; - global risks (activation of critical viruses, economic security).
  • Ескіз
    Документ
    Якість продукції та харчування населення України
    (2010) Заєць, Віра Анатоліївна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Якість продукції визначають як сукупність властивостей, які обумовлюють її здатність задовольняти певні потреби у відповідності з її призначенням. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначає здоров’я населення.Quality of products is determined as totality of properties that stipulate her ability to satisfy certain requirements in accordance with her setting. Feed - one of the most important factors, that determines the health of population.