root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Чухлов, Євген
1
search.filters.author.Гавриш, Андрій Володимирович
1
search.filters.author.Іщенко, Тетяна Іванівна
Ключові слова
search.filters.subject.the nutritional value
1
search.filters.subject.buckthorn puree
1
search.filters.subject.fish culinary products
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
1
search.filters.subject.пищевая ценность
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2015
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Чухлов, Євген
×
Ключове слово: search.filters.subject.the nutritional value
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Збагачення рибної кулінарної продукції продуктами переробки обліпихи
(
2015
)
Чухлов, Євген
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
Показати більше
Науково та експериментально обґрунтована ефективна технологія рибної кулінарної продукції функціонального призначення.
Показати більше