Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості нових пастильних виробів оздоровчого спрямування
    (2012) Рудавська, Ганна Богданівна; Шаповалова, Наталія Петрівна; Ганич, Оксана Миколаївна
    Вивчено споживні властивості нових пастильних кондитерських виробів. Виявлено вплив дієтичної добавки Ламідан і цикорлакту на якість готової продукції. Consumer properties of new pastila pastry wares are studied. Influence of dietary addition of Lamidan and of Tsikorlakt is certain on quality of the finished goods.
  • Ескіз
    Документ
    Споживні властивості та безпечність фруктово-ягідних кондитерських виробів
    (2009) Шаповалова, Наталія Петрівна
    Надано характеристику розробленого зефіру, виготовленого на основі продукту-аналогу традиційної рецептури і технології виробництва. Склад нового продукту відрізняється тим, що цукор замінено цукрозамінником, в основі якого лежить стевія, в якості барвника використано натуральний сік буряку столового, та додано екстракт ехінацеї пурпурною, як імунностимулятор. Characterized developed marshmallow made ​​on the basis of traditional analog product formulation and production technology. The composition of the new product differs in that sugar is replaced sweetener, which is based on stevia, as a dye used natural juice beet and added extract of Echinacea purpurea as imunnostimulyator.