root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
1
search.filters.author.Михавко, Тамара Романівна
1
search.filters.author.Пасічний, Василь Миколайович
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/ 0000-0001-6746-051X
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-0138-5590
Ключові слова
search.filters.subject.безнітритні технології
1
search.filters.subject.natural dyes
1
search.filters.subject.nitrite-free technologies
1
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.натуральні барвники
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.безнітритні технології
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктівів на м’ясній основі
(
2021
)
Пасічний, Василь Миколайович
;
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
;
Михавко, Тамара Романівна
Показати більше
У роботі описано шляхи зменьшення частки нітриту у м’ясних продуктах.
Показати більше