Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технохімічних показників дозрілої бражки отриманої з використанням ферментних препаратів фірми Dohler(2003) Коваленко, Людмила; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології спиртової бражки із крохмалевмісної сировини при використанні кислотостійких ферментних препаратів(2010) Яворська, Н. Б.; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман ГригоровичОдним із способів зниження інфікування напівпродуктів спиртового виробництва є зменшення рН субстрату. Запропонована енерго- та ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок дозволить знизити тривалість приготування замісу та максимальне використання вторинної теплоти. One way to reduce infection intermediates alcohol production is to reduce the pH of the substrate. The proposed energy and resource saving technology brazhok alcohol will reduce the durationCooking mixing and maximum utilization of secondary heat.