Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Їстівна плівка та покриття – перспективна заміна традиційній обгортці помадних цукерок(2017) Шульга, Оксана Сергіївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗапропонований склад плівки дозволяє зберегти свіжість помадних цукерок на 3 % краще синтетичного пакування. Застосування їстівного покриття є ефективним заходом для збереження дрібнокристалічної структури цукерки. The proposed composition of the film allows you to keep the freshness of lipstick candies 3% better than synthetic packaging. The use of edible coating is an effective measure for preserving the fine-crystalline structure of candy.Документ Їстівна плівка - екологічний біодеградабельний матеріал для цукерок «корівка»(2017) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаРозроблено їстівне покриття для кондитерських виробів, а саме цукерок "корівка" з метою замінити синтетичного паковання на біорозкладальне. Розраховано економічну ефективність такої розробки. An edible coating for confectionery products was developed, namely a "cow" candy to replace synthetic packaging for bio-expansion. The economic efficiency of such development is calculated.