Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Антимікробне пакування – запорука безпечності харчових продуктів
    (2020) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій Іванович
    Результати дослідження дають можливість рекомендувати ТіО2 як дієвий засіб для боротьби з картопляною хворобою. Біодеградабельне пакування з вмістом ТіО2 1 % у формувальному розчині за умови нанесення його на нарізані скибочки хліба буде безпосередньо контактувати з місцем розвитку захворювання пшеничних хлібобулочних виробів, що найбільш актуальним є влітку. The results of the study make it possible to recommend TiO2 as an effective means of combating potato disease. Biodegradable packaging with a TiO2 content of 1% in the molding solution, provided it is applied to sliced ​​bread slices, will be in direct contact with the site of disease development of wheat bakery products, which is most relevant in summer.
  • Ескіз
    Документ
    Використання генно-модифікованих організмів (ГМО) в харчових продуктах - досягнення науки чи небезпека
    (2015) Мазур, Лариса Михайлівна; Шульга, Сергій Іванович; Попова, Інна Вадимівна