Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу дози внесення пектину на фізико-хімічні показники кисломолочного напою
    (1995) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Проведена робота по вивченню можливості використання пектину при виробництві кисломолочних напоїв. The work on studying opportunities of use of pectin in the production of fermented milk drinks.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни фізико-хімічних показників напою кисломолочного в процесі зберігання
    (1995) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Розроблено технологію кисломолочного напою з пектином і полі солодовим екстрактом продовженого терміну зберігання. Стійкість молочного білку досягається за рахунок стабілізації системи, яку утворює пектин сухий яблучний. The developed technology of a fermented milk drink with pectin and field malt extract the extended period of storage. The stability of milk protein is achieved through stabilization system that forms the dry pectin Apple.