root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Bondar, Natalia
1
search.filters.author.Hrebeniuk, I.
1
search.filters.author.Yurchuk, Lyudmila
Ключові слова
search.filters.subject.food lupine
1
search.filters.subject.chemical composition
1
search.filters.subject.nutritional value
1
search.filters.subject.protein
1
search.filters.subject.restaurant business
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Bondar, Natalia
×
Ключове слово: search.filters.subject.food lupine
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
(
2013
)
Hrebeniuk, I.
;
Bondar, Natalia
;
Yurchuk, Lyudmila
Показати більше
Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
Показати більше