Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Intensification of processes and perfection of equipment for mixing and extruding of yeast dough(2013) Telychkun, Volodymyr; Telychkun, Yuliia; Kravchenko, Alexander; Desyk, MykolaНа основі досліджень процесу замішування та екструдування газонаповненого тіста нами запропонована конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату, який дозволяє сумістити процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі On the basis of research mixing of the gas-filled dough and extruding processes we proposed the design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive mixing of dough, fermentation and formation of aerated dough pieces directly to the baking plate.