Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Model of perfect chemical composition of the product according to the requirements of nutriciology(2016) Dorohovich, Antonella; Dorohovich, Victoriya; Petrenko, NikolayThe model of the ideal food. The model is presented in a hierarchical tree, with the distribution of proteins, fats and carbohydrates in chemical composition. The proposed evaluation of food quality control as required, taking into account the weight coefficientsДокумент Using sugar replacers in technology sponge cakes(2016) Dorohovich, Victoriya; Abramova, AsiatTo reduce glycemic index and caloric content of products and providing special purpose we used sugar replacers: izomaltitol, erytritol, maltitol. З метою зниження глікемічності та калорійності виробів і надання їм спеціального призначення нами застосовано цукрозамінники поліоли: ізомальтітол, еритрітол, мальтітол.Документ The use of flax products processing in technology sponge cakes functional purpose(2016) Dorohovich, Victoriya; Abramova, AsiatThe purpose of our work is to develop sponge cakes functionality. To achieve this task, we considered it appropriate to use in production technology sponge cakes processed flax (linseed meal), as flax is a natural source of ω-3 and ω-6 polyunsaturated fatty acids.