Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Voraussetzungen für die Verwendung Getreidemehl in der Brottechnologie
    (2019) Hetman, Inna; Mykhonik, Larysa; Okopna, Yana
    Da die meisten Verbraucher soziale Sorten von Backwaren bevorzugen, haben diese Gruppen selbst Vorrang, um die antioxidativen, schützenden und anderen Eigenschaften zu verbessern, die moderne diätetische Anforderungen erfordern. Zu diesem Zweck, in unserem Land und im Ausland untersuchen wir die Möglichkeiten, Brot mit dem Zusatz von Mehl oder Getreide aus Nicht-Bäckerei Getreide - Gerste, Reis, Hafer, Buchweizen, Hirse, Mais zu kochen.Оскільки більшість споживачів віддають перевагу соціальним різновидам випічки, самі ці групи мають пріоритет в посиленні антиоксидантних, захисних властивостей, яких вимагають сучасні харчові вимоги. В нашій країні та за кордоном вивчаються можливості використання хліба з борошна або зерна нехлібопекарних видів - ячменю, рису, вівса, гречки, пшона, кукурудзи.
  • Ескіз
    Документ
    Perspectives of usage spontaneous fermentation starters of cereal crops cultures in bread technologies
    (2021) Hetman, Inna; Mykhonik, Larysa; Naumenko, Oksana
    В тезах висвітлено перспективи та переваги розведення заквасок спонтанного бродіння з нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності. Описано результати проведених досліджень щодо можливості застосування борошна крупяних культур в якості живильного середовища для отримання заквасок високої якості та їх застосування в технології хлібних виробів різного асортименту.Theses highlight the prospects and benefits of breeding spontaneous fermentation ferments from non-traditional types of flour to improve the nutritional value. The results of the conducted researches on the possibility of using cereal flour as a nutrient medium for obtaining high quality sourdoughs and their application in the technology of bread products of different assortment are described.