Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods(2016) Vasilenko, Victoria; Pushka, Olga; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, OleksandraThe article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.Документ Structural and mechanical properties of fondan's model systems(2017) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Ternavska, Irina; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, AndreyДослідним шляхом встановлена поліпшуюча дія ефіру лимонної кислоти на структурно-механічні властивості модельних систем фонданів. Опытным путем установлено улучшающее действие эфира лимонной кислоты на структурно-механические свойства модельных систем фонданов. The improving effect of the citric acid ester on the structural and mechanical properties of the fondan’s model systems.Документ Theoretical and practical aspects of the using surfactants in the technology of hot sweet dishes(2016) Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Niemirich, Oleksandra; Tkachuk, YuriyTheoretical and practical study of the effect of surfactant on the quality of fondants special purpose. Проведено теоретичні та практичні дослідження впливу поверхнево активної речовини на якість фонданів спеціального призначення.Документ Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose(2013) Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.