Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Improvement of the egg macaroni products quality(2013) Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera; Voloshchuk, Galina; Kokhan, Olena M.This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.Документ Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology(2013) Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Kokhan, Olena M.The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.Документ Technology of shelf life bread extending(2013) Silchuk, Tatiana; Drobot, Vira; Kokhan, Olena M.In theses concerning the use of rye malt extract and enzyme preparation Novamil to extend shelf life and reduce cherstvenie bread. У тезах йдеться про використання житнього солодового екстрату та ензимного препарату Новаміл для подовження терміну зберігання та зниження черствіння хліба.Документ Relevance of using low temperature technologies in the creation of products for special purpose(2013) Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana; Medvid, Irina; Dotsenko, Viktor; Kokhan, Olena M.The article argued relevance of gluten-free flour food products extended shelf life. У статті аргументовано актуальність створення безглютенових борошняних кулінарних виробів пролонгованого терміну зберігання.