root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Kuzmin, Oleg
1
search.filters.author.Yurchenko, Irina
1
search.filters.author.Zakharov, Volodymyr
Ключові слова
search.filters.subject.HACCP system
1
search.filters.subject.restaurant
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.ресторан
1
search.filters.subject.система HACCP
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Kuzmin, Oleg
×
Ключове слово: search.filters.subject.HACCP system
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Implementation of HACCP system in restaurants
(
2022
)
Yurchenko, Irina
;
Kuzmin, Oleg
;
Zakharov, Volodymyr
Показати більше
The purpose of the work is to clarify the problems in the implementation of the HACCP system in the restaurant industry. Метою роботи є з’ясування проблем впровадження системи НАССР у ресторанному господарстві.
Показати більше