Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation(2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, OlenaДокумент Programs prerequisite of HACCP system for the cleaning procedure in restaurant(2022) Moskalchuk, Olexandr; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of the work is to implement the HACCP system when creating a prerequisite program for cleaning rooms and other surfaces in the restaurant business. Мета роботи – впровадження системи НАССР при створенні програми передумови прибирання приміщень та інших поверхонь у ресторанному бізнесі.Документ Implementation of HACCP system in restaurants(2022) Yurchenko, Irina; Kuzmin, Oleg; Zakharov, VolodymyrThe purpose of the work is to clarify the problems in the implementation of the HACCP system in the restaurant industry. Метою роботи є з’ясування проблем впровадження системи НАССР у ресторанному господарстві.