root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Makhynko, Valeriy
Ключові слова
search.filters.subject.additive
1
search.filters.subject.antagonism
1
search.filters.subject.bread
1
search.filters.subject.fortification
1
search.filters.subject.synergism
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2013
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Makhynko, Valeriy
×
Ключове слово: search.filters.subject.additive
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Fortification in view of food items’ mutual influence
(
2013
)
Makhynko, Valeriy
Показати більше
Considered are the main signs of imbalance of the chemical composition of bakery products. Also pointed to the need to enrich them with consideration of antagonism, and synergies additives.
Показати більше