root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Meshcheryakov, Andriy
1
search.filters.author.Shumiak, Olga
Ключові слова
search.filters.subject.nanotechnology
1
search.filters.subject.low fat content
1
search.filters.subject.nanoice-cream
1
search.filters.subject.nanomaterials
1
search.filters.subject.кафедра іноземних мов професійного спрямування
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Meshcheryakov, Andriy
×
Ключове слово: search.filters.subject.nanotechnology
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
The use of nanotechnology in the production of ise-cream
(
2017
)
Shumiak, Olga
;
Meshcheryakov, Andriy
Показати більше
The use of nanotechnology in the production of ise-cream leads to the benefits of nanoise-cream. Використання нанотехнологій у виробництві морозива має певні переваги.
Показати більше