Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Perspectives of usage spontaneous fermentation starters of cereal crops cultures in bread technologies(2021) Hetman, Inna; Mykhonik, Larysa; Naumenko, OksanaВ тезах висвітлено перспективи та переваги розведення заквасок спонтанного бродіння з нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності. Описано результати проведених досліджень щодо можливості застосування борошна крупяних культур в якості живильного середовища для отримання заквасок високої якості та їх застосування в технології хлібних виробів різного асортименту.Theses highlight the prospects and benefits of breeding spontaneous fermentation ferments from non-traditional types of flour to improve the nutritional value. The results of the conducted researches on the possibility of using cereal flour as a nutrient medium for obtaining high quality sourdoughs and their application in the technology of bread products of different assortment are described.