Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    The relevance of sunflower cake using in flour-confectionery technology
    (2019) Niemirich, Oleksandra; Mikhailenko, Vladlena; Berezhna, Tatyana; Okopna, Yana
  • Ескіз
    Документ
    Using wild plant material in pastries
    (2013) Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, Yana
    Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.