root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Pivtoratska, Angelina
1
search.filters.author.Kochubei-Lytvynenko, Oksana
1
search.filters.author.Mykhalevych, Artur
1
search.filters.author.Osmak (Fedchenko), Tetiana
Ключові слова
search.filters.subject.буряк
1
search.filters.subject.beets
1
search.filters.subject.sour milk paste
1
search.filters.subject.yogurt
1
search.filters.subject.йогурт
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Pivtoratska, Angelina
×
Ключове слово: search.filters.subject.буряк
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Scientific explanation of the recipe composition of milk-vegetable pastas
(
2023
)
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
;
Osmak (Fedchenko), Tetiana
;
Mykhalevych, Artur
;
Pivtoratska, Angelina
Показати більше
Recently, there has been an increased trend in the production and consumption of fermented milk products. In Ukraine, fermented milk pastas are gaining much more popularity
Показати більше