root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Prybylskyi, Vitalii
1
search.filters.author.Dulka, Olha
1
search.filters.author.Fedosov, Oleksii
1
search.filters.author.Prokopyshyn, Serhii
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-4126-6721
Ключові слова
1
search.filters.subject.kombucha
1
search.filters.subject.Medusomyces gisevii
1
search.filters.subject.non-alcoholic fermented drinks
1
search.filters.subject.water
1
search.filters.subject.вода
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Prybylskyi, Vitalii
×
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9878-5998
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium
(
2023
)
Dulka, Olha
;
Prybylskyi, Vitalii
;
Fedosov, Oleksii
;
Prokopyshyn, Serhii
Показати більше
Проведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii
Показати більше