Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    The technology of selecting and applying food additives
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla
    In modern conditions, the use of various food additives is promising. All sectors of the food industry utilize a wide range of these substances and their compositions. Therefore, the study of issues related to the selection and application of food additives is relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for the production of cream drinks
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla; Grek, Olena
  • Ескіз
    Документ
    Scientific underpinning of methods for saving milk protein
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla
    Подовження термінів зберігання молочного білку, що швидко псуються, є перспективним напрямом досліджень оскільки це дозволить підвищити ефективність виробництва, розширити асортимент і доступність сировини, яка має обмежений термін зберігання. Extending the shelf life of rapidly deteriorating milk proteins is a promising direction for research, as it will increase production efficiency, expand the range and availability of raw materials with limited shelf life.