Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Implementation of HACCP system in restaurants(2022) Yurchenko, Irina; Kuzmin, Oleg; Zakharov, VolodymyrThe purpose of the work is to clarify the problems in the implementation of the HACCP system in the restaurant industry. Метою роботи є з’ясування проблем впровадження системи НАССР у ресторанному господарстві.Документ Ozonation of nanofiltrative permeate of whey(2017) Zakharov, Volodymyr; Rozhdestvenskaya, L. M.; Biletska, Iryna; Zmievskiy, Yuriy; Ustinov, OlexandrThe nanofiltration permeate of the whey was treated with an ozone-gas mixture and passed through the layer of activated charcoal. The total content of organic impurities in the treated solution decreased by 96%. Нанофільтраційний пермеат молочної сироватки піддавався обробці озоно-газовою сумішшю та пропускався крізь шар активованого вугілля. Загальний вміст органічних домішок у оброблюваному розчині зменшився на 96%.Документ Baromembrane methods for separation of disillery stillage(2017) Zmievskiy, Yuriy; Dzyazko, Yulia; Kornienko, Ludmila; Zakharov, Volodymyr; Ustinov, Olexandr; Mironchuk, ValeriyThe paper considers the processing of grain distillery stillage by ultrafiltration and reverse osmosis. The results of experimental studies using the membrane UPM-10 and KS-M (RM NanoTech, Russia) at different pressures and temperatures are presented. An hardware-technological scheme for the processing of grain distillery stillage with the successive application of ultrafiltration and reverse osmosis is proposed.У роботі розглянуто питання переробки зернової барди ультрафильтрацією та зворотним осмосом. Наведено результати експериментальних досліджень з використанням мембрани УПМ-10 і КС-М (РМ Нанотех, Росія) при різних тисках і темпетарурах. Запропоновано апаратурно-технологічну схему переробки барди з послідовним застосуванням ультрафільтрації та зворотного осмосу.