Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання продуктів переробки органічних овочів у начинках для булочних виробів
    (2023) Ганзина, Богдан Олегович; Космик, Антон Русланович; Грищенко, Анна Миколаївна
    Використання продуктів переробки органічних овочів може бути перспективним направленням для розширення асортименту органічних хлібобулочних виробів та забезпечення переробки більшої кількості органічної сировини в Україні. Особливо корисними будуть начинки з каротиновмісних овочів. Запропоновано використовувати гарбуз як сировину для виробництва органічних начинок для органічних продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості органічних булочних виробів із використанням кокосового борошна
    (2024) Соїч, Дарина Юріївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    За результатами досліджень встановлено, що внесення 10 % кокосового борошна до маси борошна в тісті, забезпечує хороші органолептичні показники готових виробів, які не суттєво поступаються контрольному зразку. Застосування технологічних заходів буде сприяти покращенню якості виробів. Багатий хімічний склад кокосового борошна забезпечить підвищення споживчих властивостей органічних булочних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання арахісової пасти як начинки для заморожених булочних виробів високого ступеня готовності
    (2022) Корочкін, Дмитро Костянтинович; Махинько, Валерій Миколайович
    Вивчено можливість використання арахісової пасти як начинки для булочних і здобних виробів. Така заміна не потребує змін в технологічному процесі й здатна суттєво покращити харчову й біологічну цінність кінцевої продукції. The possibility of using peanut paste as a filling for bakery and butter products has been studied. Such replacement does not require changes in the technological process and can significantly improve the nutritional and biological value of the final product.