Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Цифрові технології в обладнанні технологічних процесів м’ясопереробної промисловості(2024) Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаРозглянуто значення цифрових технологій в обладнанні технологічних процесів м'ясопереробної промисловості. Вказується на потребу в цифрових інструментах для покращення якості продукції, оптимізації процесів та забезпечення безпеки. Зазначається, що цифрові технології в обладнанні можуть поліпшити продуктивність, якість продукції, зменшити витрати та забезпечити безпеку праці. Розглядаються проблеми, пов'язані з вимірюванням параметрів технологічних процесів, та шляхи їх автоматизації.Документ Перспективи використання гречаного борошна у ресторанному господарстві(2021) Кортовський, Максим Володимирович; Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто перспективи використання гречаного борошна у технології продукції ресторанного господарства. The prospects for the use of buckwheat flour in the technology of restaurant production are considered.Документ Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів (НАССР)(2020) Труш, Юлія ЛеонідівнаКонтроль виконання вимог системи НАССР у деяких країнах є обов’язком влади. Виконавчі органи світових країн нині визнають сертифікацію, проведену відповідною організацією, як документальне підтвердження виконання підприємством вимог НАССР, що підтверджено статистичними даними підприємств тих країн, які впровадили систему НАССР, в тому числі і України. Сертифікація НАССР потрібна підприємствам харчової промисловості, що експортують харчову продукцію у країни, де така сертифікація є обов’язковою.