Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Стратегія формування конкурентних переваг підприємств молочної галузі в умовах інтенсивної конкурентної боротьби
    (2022) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Гарастовська, Альона Вікторівна
    Визначено особливості формування конкурентних переваг задля забезпечення стійкої конкурентної позиції підприємства на молочному ринку. Окреслено основні етапи формування ефективних конкурентних переваг на підприємствах молочної галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки
    (2024) Михачевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
    Спосіб виробництва гідролізованого концентрату сироватки, що включає відновлення сухої молочної сироватки, її фільтрацію, демінералізацію до 70-90 %, пастеризацію суміші за температури 70-99 °C з витримкою 1-5 хв та охолодження, який відрізняється тим, що молочну сироватку відновлюють до масової частки сухих речовин у суміші 25-35 %, після демінералізації охолоджують суміш до температури 40-43 °С, вносять фермент β-D-галактозидазу-гідролазу з активністю 50000 NLU/г у кількості 0,25-0,35 % та закваску прямого внесення на основі Lb. аcidophilus у кількості 0,005-0,01 %, суміш піддають ферментації протягом 7-9 годин
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку підприємств молочної промисловості України
    (2024) Страшинська, Лариса Володимирівна
    Окреслено низку проблем, з якими стикаються підприємства, що спеціалізуються на виробництві молока і молочних продуктів. Доведено, що подолати зазначені негативні тенденції найближчим часом навряд чи вдасться, проте в подальшому держава повинна звернути увагу на ситуацію в тваринництві, створивши сприятливі умови для сільськогосподарських товаровиробників
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача
    (2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор Геннадійович
    Підприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництва
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан ринку молочної продукції в Україні
    (2022) Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна; Болотіна, Ірина Миколаївна
    Розглянутий сучасний стан ринку молочної продукції в Україні. Поданий аналіз основних показників молочної галузі. The current state of the dairy products market in Ukraine is considered. The analysis of the main indicators of the dairy industry is presented.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення механізму видалення згущеної фази з барабана саморозвантажувального сепаратора
    (2020) Якубова, Ірина Костянтинівна; Якобчук, Роман Леонідович
    Удосконалення конструкції сепаратора, а саме розвантажувального механізму барабану, яке дозволить отримати ущільнений білковий осад заданої вологості, що є необхідним при виробництві м‘якого сиру високої якості. Improvement of the design of the separator, namely the unloading mechanism of the drum, which will allow to obtain a compacted protein sediment of a given humidity, which is necessary for the production of high-quality soft cheese.