Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні шляхи удосконалення процесу та обладнання для виробництва ферментованих напоїв на основі чайного гриба
    (2024) Дятел, Олег Анатолійович; Удодов, Сергій Олександрович
    У зв’язку із наростаючою тенденцією до збільшення об’єму виробництва ферментованого напою природнього походження з лікувально-оздоровчими властивостями «Комбуча» гостро постає питання вдосконалення процесу та обладнання для приготування напою типу «Комбуча» у промислових масштабах.
  • Ескіз
    Документ
    Perspective ways to increase the preventive benefits of kombucha
    (Національний університет харчових технологій, 2024) Diatel, Oleh; Grynevych, Oksana
    На сьогоднішній день на комерційному ринку безалкогольних напоїв України, Європи та США стрімко набуває популярності ферментований напій під назвою «комбуча». Цей напій має позитивний профілактичний та оздоровчий вплив на організм людини завдяки своєму унікальному біохімічному складу. Приготовлена комбуча, відома як «чайний гриб», багата на вітаміни, мінерали, різноманітні антиоксиданти та корисні кислоти.