Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології та організація культурно-пізнавального туризму(2022) Сологуб, Юрій Іванович; Міщеряков, Станіслав РадиславовичНа сьогодні сформувалося розуміння того, що треба зберігати історичне та культурне надбання та різноманіття, через популяризацію його значимості. Водночас культурно-пізнавальний туризм стає актуальним у плані розвитку на регіональному та державному рівнях та має вплив на соціально-економічну сферу, екологічний стан, зовнішньоекономічну діяльність та навіть на міжнародні взаємовідносини.Документ Удосконалення комплексу маркетингу туристичного підприємства(2022) Сологуб, Юрій Іванович; Ревенчук, Єлизавета ВладиславівнаМаркетингові комплекси все більш проникають в різні сфери діяльності сучасних підприємств і стають домінуючим фактором під час прийняття управлінських рішень у сфері розробки нового продукту, та досягнення високого прибутку. Щоб бути конкурентоспроможним на туристичному ринку, підприємство має правильно оцінити тенденції на обраному сегменті.Документ Удосконалення технології та організація освітніх турів(2022) Сологуб, Юрій Іванович; Соколовська, Дар’я АнатоліївнаТенденцією сучасного туризму є задоволення різнобічного попиту туристів. Освітній туризм, як окремий вид туризму, заслуговує на значну увагу, так як має не тільки давню історію, а й достатньо стабільні показники розвитку сьогодні та гарні перспективи на майбутнє.Документ Дослідження і вдосконалення виконавчих механізмів укладального пристрою з метою зменшення енерговитрат(2024) Гаврилюк, Дмитро; Костін, Володимир БорисовичПродуктивним підходом у поліпшенні функціональних характеристик укладальних пристроїв є модернізація їх конструкцій, причому досить ефективним підходом є введення в конструкцію укладальника системи відповідних пружиннодемпфувальних пристроїв, які на одних етапах руху робочих органів можуть накопичувати енергію, а на інших її вивільняють повертаючи в систему. Введення систем рекуперації енергії для зменшення витрат енергії на виконання робочих операцій дає можливість знизити потужності активних приводів і зменшити витрати енергії на переміщення вантажу. Особливо виправдовує себе такий підхід для машин які працюють циклічно виконуючи постійно ряд визначених операцій, серед яких є операції підйому та опускання масивів виробів.Документ Ямс – перспективна сировина для удосконалення продукції ресторанного господарства(2020) Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізовано різновиди ямсу та встановлено доцільність використання фіолетового убе для удосконалення продукції ресторанного господарства. The article analyzes the varieties of yams and establishes the feasibility of using purple ube to improve the products of the restaurant industry.Документ Удосконалення схеми виробництва спеціально випеченої хлібної крихти(2020) Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила ВасилівнаПанірувальні сухарі – хлібний продукт, попит на який зростає з кожним роком. Насамперед це пов’язано з появою на ринку великої кількості різноманітних заморожених м’ясних і рибних напівфабрикатів, які набувають все більшої популярності у споживачів. Найчастіше як панірувальні сухарі використовують хлібну крихту, отриману подрібненням звичайних висушених хлібобулочних виробів. Однак органолептичні та фізико-хімічні характеристики такої крихти неоднорідні й суттєво різняться у різних партіях продукції. Тому перспективнішим є виробництво спеціально випечених панірувальних сухарів. На конкретному прикладі встановлено основні обмежувальні фактори виробництва і запропоновано ряд заходів для їх подолання. Rusk flour is a bread product which becomes more and more in demand every year. This is primarily due to a large number of various frozen semi-finished meat and fish products on the market that are becoming increasingly popular among consumers. Bread crumbs made by grinding usual dried bakery products are most commonly used as rusk flour. However, organoleptic, physical and chemical features of such bread crumbs are not uniform and can vary significantly from batch to batch. So, production of specially baked rusk flour is more promising here. It uses a specific example where the main limiting production factors are established, and proposes a number of measures to overcome them.